Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Зварич Я. / Притулюк Д.




Про гру:

 

Лідер Регулярного чемпіонату Волині в Другій лізі  з футзалу все ж зумів витиснути перемогу. Хоча по ходу зустрічі навіть довелось наздоганяти суперника. На перших хвилинах матчу «Авангард-040» зумів скористатись помилкою оборони суперника зумів відкрити рахунок у матчі.

 Відповіді довго чекати не довелось «Стелла» стрімко вискочила з оборони в контр атаку та після прострілу Олександр Шитов зумів відправити круглого у ворота «сорокового», цим самим зрівнявши рахунок. Імпульсивні гравці «Авангарда», яким як здалось, було важко грати в дуже напруженій ситуації почали отримувати «гірчичники» від арбітрів зустрічі. Яскравий приклад цього, не точний стрибок у підкаті у власному штрафному майданчику. Що увінчалось попередженням та пропущеним з шестиметрової позначки. Тепер вже фаворитам, команді порт приписки якої на мапі знаходиться зовсім поруч з місцем проведення турніру, довелось наздоганяти суперника.

Однак всі пристрасті в зустрічі розгортались в другому періоді. По перерві гра залишалась рівною, хоча на 18 хвилині зустрічі Богдан Гринчук вийшовши на ударну позицію зумів відправити «шкіряного» у ворота жовто-чорних та зробити рахунок знову нічийним 2:2. Вболівальникам на трибуні здавалось що зустріч двох сильних команд закінчиться з нічийним результатом.

Але коли «Стеллівці» пішли грати в п’ять глядачі взялись за голову. Спочатку волинські «португальці» двічі пробачили суперника не влучивши в пусті ворота, але за тридцять секунд до закінчення матчу Михайло Боднар все ж влучив. Чим здобув для своєї команди три очки в командний залік, та одну літру пива від ПАБу «Червоний Пес» як кращий гравець зустрічі.