Гра


3: 6

Хронометрист / Делегат:

Орлов В. / Кунаков О.




Про гру:

 Не дивлячись на те, що зустрічались команди з нижньої частини турнірної таблиці матч мав принципове значення, оскільки обидва суперника вже відіграли найважчі поєдинки і у двобоях з аутсайдерами тепер повинні брати «свої» очки, а при гарному збігові обставин той, хто зазнає найменших втрат, може опинитися навіть у призовій зоні, оскільки лідери також з’ясовують стосунки між собою і хтось з них гарантовано втратить залікові бали.

Гра, як і передбачалось, почалася досить обережно, щоправда в самому дебюті зустрічі гостям вдалося вивести на удар Дмитра Редька, але «Вікторію» врятувала стійка. Млинівці відреагували на цей «дзвіночок» і надалі діяли уважніше. Маневиччани, намагаючись захопити контроль над центром майданчика, дещо перестарались і протягом кількох стартових хвилин чотири рази порушили правила, що змусило їх діяти стриманіше і обережніше до кінця тайму. Але, незважаючи на ці обставини, наприкінці першої половини гри гостям вдалася швидка контратака, Дмитро Редько віддав ювелірний пас на Влада Дячука і останній у дотик поцілив у праву «дев’ятку» воріт Миколи Денисюка.

 Поки «Вікторія» приходила до тями, маневиччанам вдалася ще одна кинджальна атака і Віктор Сущ подвоїв рахунок. Господарі на останніх хвилинах мали шанс відіграти один гол, але Олександр Серяпов не зміг пробити з 10-метрової позначки Андрія Мурашка.

Ледь встиг розпочатися другий тайм захист млинівців не встежив за Владом Дячуком і той знову влучив у ту ж таки праву «дев’ятку» воріт господарів. «Вікторія» полетіла рятувати гру і досить швидко повернула на майданчик інтригу – лідер млинівців Сергій Вишневський реалізував два небезпечних штрафних удари.

Пішла відкрита гра, господарі у прагненні відігратися усі сили кинули в атаку, а «Екоресурсам» ніяк не вдавалося організувати толкову контратаку. Та врешті решт, наприкінці матчу гості реалізували кілька моментів, Віктор Сущ оформив покер на що млинівці змогли відповісти лише одним голом від Андрія Панчини.