Гра


1/8

Кубок АМФВ, Центральний майданчик
0: 3

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р. / Голоскоков С.




Про гру:

За путівку до чвертьфіналу у шостому за порядком матчі 1/8-ї Кубку АМФВ вийшли першоліговий «Атлетик» та діючий володар головного трофею області – Кубку Волині клуб «Володимирівка-Ветеран».

Глядачам цікаво було з перших хвилин, адже суперники без розвідки кинулися до бою. Моменти почергово виникали біля обох воріт. Особливо запам’яталася затяжна атака «матрацників», які тричі поспіль впритул били по воротах ветеранів, але безуспішно.

За півтори хвилини до закінчення першого тайму «атлет» Андрій Анічик не використав ще одну нагоду для взяття воріт гостей і на відпочинок команди пішли за нічийного та нульового рахунку.

«Сухим» рахунок перестав бути на 18-й хвилині. «Мокру» справу організував Дмитро Перванчук, у фірмову стилі влучно пробивши з правого флангу атаки – 0:1.

Гра продовжилася у високому темпі та з великою кількістю гострих моментів, але голів явно бракувало. Все вирішилося на останніх хвилинах. Луцький  «Атлетик» взяв тайм-аут, порадився і якось невпевнено пішов ва-банк із п’ятим польовим. Два «обрізи», на табло 0:3 і в чвертьфіналі гратимуть підопічні Олександра Тищенка