Гра


1/8

Кубок Прогресу, Центральний майданчик
1: 2

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Кунаков О.




Про гру:

Важко розраховувати на успіх у поєдинку зі швидким та витривалим суперником, коли на лаві запасних відсапується одинока постать. Козирями, за рахунок яких «Штурм» сподівався потрапити у чвертьфінал, виявилися сподівання на брак досвіду і впевненості у молодих гравців «Юності», гра «через не можу» та наявність у воротах надійного, як і двадцять років тому Юрія Уманця.

Гостям вдалося відкрити рахунок вже в дебюті, відзначився Роман Бойко. Після чого почали працювати козирі «Штурма»: всю небезпеку біля власних воріт впевнено ліквідовував Юрій Уманець, захисники допомагали йому чим могли, а в одній з контратак Павло Ольшевський завершив свій слаломний прохід точним пострілом. З тим і пішли відпочивати.

На початку другого тайму приємний подарунок господарям зробив гравець млинівців Едуард Хрипа, заробивши два попередження в ситуаціях, які цього абсолютно не вимагали. Втім, «Штурм» пробачив суперника, не спромігшись створити у більшості серйозних загроз володінням Андрія Гузоватого. Наприкінці поєдинку гостям все ж вдалося ще раз засмутити голкіпера-ветерана лучан – Сергій Гузоватий опинився у потрібному місці у потрібний час і приніс млинівській «Юності» омріяну путівку до чвертьфіналу.