Гра


1/8

Кубок Прогресу, Центральний майданчик
32: 24

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Кунаков О.




Про гру:

Цей матч за інтригою був родзинкою на стадії 1/8 фіналу Кубка Прогресу. Зустрічались команди, що знаходяться в призовій зоні третьої ліги і небезпідставно вважають себе фаворитами розіграшу Кубка. До того ж, перехід «суперлігового» Петра Шелеста у «Топільно» безперечно додавав матчу цікавості.

Зі стартовим свистком топільчани спробували захопити центр поля і диктувати номінальним гостям свої умови. З першим певною мірою склалося, але притиснути суперника до воріт не вдавалося ніяк, «Олика» захищалась чітко і впевнено, а за найменшої можливості відповідала стрімкими контратаками. Одну з них у дебюті зустрічі завершив Максим Дзекан, а в середині тайму Дмитро Дордюк подвоїв перевагу гостей.

По перерві «Топільно» увімнуло повні оберти і біля воріт суперника почали виникати гострі моменти, але воротар хлопців з Олики Сергій Горбачов діяв бездоганно, глядачі побачили кілька суперсейвів у його виконанні, в тому числі і відбитий пенальті від Петра Шелеста.

Чим менше часу лишалося до кінця зустрічі, тим наполегливіше «господарі» намагалися пробитись крізь захист жовто-червоних і за 5 хвилин до кінця основного часу вони свого досягли. Петрові Шелесту вдалося на мить позбутися щільної опіки суперників і з лінії карного майданчика пробити Сергія Горбачова, а ще за кілька хвилин і зрівняти рахунок.

У післяматчевій лотереї міцнішими виявились нерви гравців «Олики», вони блискуче виконали всі чотири удари, які знадобились їм для виходу у чвертьфінал.