Гра


8: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Пилипчук Р.




Про гру:

 Не зважаючи на те, що чимало знавців волинського футзалу не вірили, що «Вотранс» захоче на порозі футбольного сезону серйозно битися з «ТТІ» за вихід у півфінал, результат першого матчу говорив про зворотнє.

Після мінімальної поразки у першому протистоянні (3:4), «транспортники» кинули в бій зіркового Тараса Михалика та з перших хвилин пішли у наступ. Захопивши перевагу на старті, в якийсь момент вони не втримали Сергія Зайця, який і відкрив рахунок.

 

Пропущений м‘яч не вплинув на гру підопічних Юрія Волошина і гравці продовжили тримати в напрузі оборону суперника. Коли вже здавалося, що паритет ось-ось буде відновлено, завжди дуже надійний Роман Перлов пропустив доволі курйозний удар від Івана Жуковського.

На 13 хвилині Сергій Заяць оформив дубль, елегантно перекинувши воротаря, а за 30 секунд до кінця першого тайму, Андрій Никитюк засвітив на табло 4:0.

Врятуватися у другій половині «Вотрансу» не вдалося. Майже одразу вони пішли ва-банк, кинувши в бій п‘ятого польового, але у відповідь пропустили ще. Воротар «транспортників» настільки хотів вибити круглястого з-під Зайця, що збив самого Сергія. Пенальті реалізував Вадим Панас.

В одній із наступних атак «Вотранс» зміг успішно скористатися позиційною перевагою та скоротити відставання. Але дуже швидко Юрій Кошелинський, протягнувши «селекта» з центру поля, обіграв голкіпера та зробив рахунок 6:1. 

«Транспортники» продовжили шукати щастя з п‘ятим польовим, але знайшли ще два м‘ячі у своїй стіці. Автоголом відзначився Артур Волошин, а Андрій Никитюк оформив дубль.

В останні секунди «Вотранс» таки заб‘є вдруге, але успіх Василя Штандера уже був нікому не потрібним.

У підсумку, після феєричного другого матчу, ТТІ виходить на грізний «Любарт», з яким боротиметься вже у півфінальній стадії змагань.

Кращі гравці: Сергій Заяць – Тарас Михалик