Гра


4: 0

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Кузнєцов Д.




Про гру:

Перша зустріч цієї пари завершилась бойовою нічиєю 1:1, тому всі крапки над «і» мав розставити звітний поєдинок. Пам’ятаючи, як небезпечно давати «князівській» молоді простір і час на прийняття рішень, «Трейдерс» одразу після стартового свистка влаштували справжню навалу на ворота суперників. Застосовуючи високий пресинг та колективний відбір номінальні господарі буквально не давали голови підняти «князівській» молоді. І «джуніори» не витримали цього шаленого тиску. Вже на 1-й хвилині рахунок у матчі був відкритий – гравці «Любарта» втратили м’яч поблизу власного карного майданчика і Сергій Трофимчук переграв Юрія Близнюка. «Трейдерс» продовжив тиснути і молоді, недосвідчені гравці гостей «попливли». У господарів раз за разом проходили небезпечні атаки і попри всі старання Юрія Близнюка рахунок на 5-й хвилині став вже 3:0 – Артем Пашківський та Сергій Трофимчук реалізували виходи сам на сам з голкіпером. Лише досягши комфортної переваги, «трейдерси» збавили оберти і дозволили супернику вирівняти гру. Отримавши змогу комбінувати, молоді «любартівці» стали все ближче й ближче підходити до володінь Ярослава Рожківського, але той був на місці і впевнено впорався з кількома небезпечними ударами.

По перерві «Любарт» перехопив ініціативу і активно йшов вперед, намагаючись відігратися, але натхненна гра Ярослава Рожківського у рамці зводила нанівець усі прагнення гостей. «Трейдерс» зосередився на утриманні переможного рахунку, а за 5 хвилин до завершення зустрічі Сергій Стернійчук вдало зігравши на добиванні поставив крапку в протистоянні.

Таким чином, «Трейдерс» проходять до півфіналу, де зустрінуться з острожецьким «Камаз-Агро», а молоді «любартівці», показавши достойну гру, завершують свої виступи на турнірі.

Кращі гравці: Сергій Трофимчук – Юрій Близнюк