Гра


3: 5

Удари по воротах:

11
:
16

Удари у рамку воріт:

6
:
10

Сейви:

5
:
3

Фоли:

5
:
6

Дмитрук Андрій, Котельчук Ігор, Кірепко Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Голоскоков С.




Про гру:

Чемпіон Другої ліги в Регулярній першості ФК «Арсенал», що представляє відразу три населених пункти: Ощів, Терешківці та Вільхівку, в першому чвертьфіналі з «грозою авторитетів» із Смоляви переміг 6:3. Матч вийшов доволі складним для фаворита та залишив шанси «Новатору», котрий вийшов на мат-відповідь як на останній бій. Кілька гострих атак у дебюті матчу претендували на звання гольових, але господарі майданчика збили атакувальний порив «людей в чорному» та провели кілька своїх небезпечних комбінацій.

В середині першого тайму затяжна атака Смолявської команди завершилася пострілом впритул у виконанні капітана гостей Миколи Маціюка, а далі спроби партнерів за командою загнати «кулястого» у сітку виявилися марними. Не забиваєш ти…Швидка комбінація «канонірів» завершилася на дальній стійці воріт «Новатора» де чатував Олександр Хамула – 1:0.

Пропущений гол ще більше активував «чорних», котрі за першої нагоди грузили м’яч вперед та намагалися створити свою власну гольову подію. Це вдалося зробити на тій же 7-й хвилині гри Олександру Чекусу, котрий влучним ударом зрівняв рахунок -1:1. На останок першого тайму сімка смолявського колективу оформив дубль, а коли до сигналу на відпочинок лишалося 19 секунд Олександр Чекус продемонстрував «фокус із шляпою» - 1:3.

Після відновлення гри естафету спортивних подвигів у «Новаторі» підхопив досвідчений Тарас Лоза. Спочатку 12-й номер гостей відновив паритет за сумою двох матчів,  а трохи згодом з пенальті вивів «чорних» вперед – 1:5 та 7:8 за сумою. Запахло сенсацією і тренерському штабу «канонірів» довелося брати тайм-аут. Після середини другого тайму вказівки стали даватися в знаки. Спочатку влучний постріл у дев’ятку із стандарту у виконанні Олександра Халика став несподіванкою для захисту та голкіпера «Новатора». Локальний успіх «Арсеналу» вдалося розвинути. Футзаліт, який перед матчем отримав приз кращого гравця попереднього туру Олександр Скопик пробив потужно та влучно - 3:5, що зробило фаворитами у боротьбі за півфінал «канонірів». Наприкінці емоційного та нервового протистояння опоненти набрали по 5 фолів і вимушені були діяти на майданчику більш обачливо. Це дозволило ФК «Арсенал» втримати мінімальну перевагу в один м’яч, що стала перепусткою до 1/2-ї фіналу плей-офф, де на тезок лондонського клубу чекатиме луцький «Kroshu Lutsk». Ну а «Новатору» подяка за характер та справжню інтригу в чвертьфінальному двобої.

Кращі гравці: Олександр Халик – Олександр Чекус