Гра


8: 1

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Голоскоков С.




Про гру:

Перший матч переможця Регулярного чемпіонату проти «Переможної варти», яка в останню мить потрапила до плей-офф, легкою прогулянкою не став. Більше того, в першій зустрічі після перерви на табло СК «Арена Спорт» горіли «нулі». Гра тривала до забитого голу, який в підсумку зняв «кайдани» з ніг підопічних Олксандра Антонюка та дозволив «хрестоносцям» зробити вагому заявку на шляху до півфіналу – 5:0.

В матчі-відкритті ранкової програми футзального вік-енду «хрестоносці» виходили на паркет СК «Арена Спорт» ранзі господарів луцького дербі, що лише дивом могло скінчитися на користь «Переможної варти», перед якою стояло суперзавдання відіграти гандикап у пять мячів.

Рівно три хвилини знадобилося «муніципалам» аби зменшити перевагу у п’ять м’ячів та подарувати собі химерну надію на позитивний підсумок. Але гол-мрія, що забив екс-арбітр АМФВ Роман Ярмощук лише активізував «хрестоносців», котрі  швидко відновили паритет коли автор дублю в першій зустрічі Антон Дудік влучно пробив по воротах. Більше дива від «Переможної варти», яка грала з однією заміною годі було і очікувати. Вже до середини тайму комбінацію партнерів завершив Дмитро Чоботан, а далі Артур Азізбеков скристався рикошетом та відправив «селект» у сітку. Підбив підсумок тайму «волинянин» Денис Шворак і рахунок став 5:1.

Другий тайм в якійсь мірі став відображенням подій у першій половині першої гри, що завершилася тиждень тому з сухим рахунком 0:0. «Волинь 05» багато атакувала, а «муніципали» вперто захищалися, шукаючи свій шанс у швидких та рідких атаках. Аби розмочити рахунок в другому таймі тренер «крузейдерс» Олександр Антонюк навіть спробував грати з пятм польовим гравцем, випустивши у ролі воротаря-мотали кращого гравця минулого туру Романа Ковальчука. Цей хід повністю себе виправдав і світловолосий лідер команди відразу відзначився забитим м’ячем – 6:1. На останній хвилині ще встиг відзначитися Артем Максимчук, а Дмитро Бокій не тільки оформив дубль, але й встановив остаточний рахунок зустрічі 8:1.

«Волинь 05» впевнено вийшла до наступного етапу плей-офф, де на «хрестоносців» чекає 5-а команда за підсуками «регулярки» міцний ФК «Кременець», яка в чвертьфінальному двобої перемогла непоступливий АСК «Забороль» (5:4 та 2:1)

Кращі гравці: Антон Дудік – Роман Ярмощук