Гра


1/8 фіналу

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
2: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Кунаков О.




Про гру:

 Суперники востаннє зустрічалися між собою два роки тому у фіналі «Ярмарку футзалу» і «транспортники» святкували мінімальну перемогу з рахунком 2:1. За ці два роки «Респект» зробив суттєвий крок вперед в організації гри і протистояння обіцяло бути надзвичайно цікавим. Команди розпочали матч на доволі високих швидкостях, причому темп задавали саме «респектабельні». Вони ж і відкрили рахунок – на 4-й хвилині номінальні господарі розіграли шикарну комбінацію в дотик, яку завершив Олексій Мовчан. Пішла гра на зустрічних курсах і досвідченим гостям вдалося підловити гравців «Респекта» на помилці – необачний пас у центрі майданчика, швидка контратака і Олег Ничипоренко зрівнює рахунок. Минула лише хвилина і вже «Вотрансу» вдалася гарна комбінація, Олександра Гергелюка вивели сам на сам з воротарем і він впевнено реалізував свій шанс. Та господарі не знітились, а продовжували атакувати і під завісу першого тайму були винагороджені за свою наполегливість – у швидкій контратаці Віктор Сущ зрівняв рахунок.

По перерві команди почали діяти дещо обережніше, оскільки ціна помилки зростала з кожною хвилиною. Здавалося матч так і не виявить переможця і справа дійде до ударів з 6-метрової позначки. Але досвід гостей таки дався взнаки наприкінці поєдинку – відбір м’яча у середній зоні, блискавична атака і Олег Ничипоренко вдруге засмучує голкіпера «Респекта» Євгена Малоголовця. Господарі одразу ж кинулися рятувати поєдинок усією п’ятіркою, втім часу відігратися було надто мало.

Отож, «Вотранс» крокує до чвертьфіналу Кубку Волині, а «Респект» може зосередитися на іграх регулярного чемпіонату. Якщо «респектабельні» продовжать демонструвати таку ж якість гри, як у цій зустрічі, то цілком вірогідно, що наступного року ми зможемо їх побачити у топ-10 волинського футзалу.

Кращі гравці: Віктор Сущ – Олег Ничипоренко.