Гра


2: 3

Удари по воротах:

21
:
19

Удари у рамку воріт:

12
:
9

Сейви:

6
:
10

Фоли:

1
:
3

Дмитрук А., Карпук Л., Кузьмич Я.




Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Зварич Я.




Про гру:

Одному із старожилів волинських футзальних чемпіонатів тотально не «фартить». Луцький «Атлетик» ніяк не може здобути першу перемогу в першості. Навіть аналіз статистичних даних звітного поєдинку з «Олімпією» говорить на користь господарів майданчика, котрі частіше за суперника били по воротах і більше влучали у рамку. А ось голів забили на один менше від амбітної «Олімпії».

А починалося все для «матрацників» досить позитивно. Ще не встиг електронний секундомір відрахувати повну хвилину гри, а Олександр Рожило вже зірвав оплески від вболівальників «Атлетика» - 1:0. Спроби розвинути успіх за гарячими слідами виявилися невдалими, а тим часом суперник стараннями Олександра Маслічука рахунок зрівняв. Проте на перерву за нічийного результату луцький клуб-ветеран не збирався. Гол у роздягальню організував досвідчений Павло Бебко. Чим не заявка на перемогу?

Але другий тайм зустрічі господарі чи навряд можуть занести до колекції вдалих ігрових відрізків. Цим фактом на сто відсотків скористалася «Олімпія». Колектив з античною назвою у кращих традиціях грецьких пращурів вирішив у жертву Зевсу принести свого суперника. Два влучні постріли на 17-й та 25-й хвилинах матчу у виконанні Андрія Коваценка та Дмитра Дмитрука дозволили команді з Маяків, даруйте з Княгинінку, не тільки помандрувати віртуальними стежками олімпійської Альтиди, але й зайняти місце в трійці тріумфаторів ліги після 3-го туру. Перемоги «Атлетика» ще в найближчому майбутньому команди.