Гра


Фінал

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
1: 4

Хронометрист / Делегат:

Алексюк Р. Голоскоков С.




Про гру:

Третій вирішальний поєдинок добре знайомих суперників гарантовано мав стати черговим трилером. Потужний FC «Respect» у вирішальному матчі «регулярки» зіграв 1:1 у нічию, що у підсумку дозволило випередити топільчан у таблиці та здобути медалі вищого ґатунку. Далі у двобої за Абсолютну першість Волині у Першій лізі «поважні» двічі 3:1 та 8:2 перемогу разом із титулом отримали лучани. І ось третє вирішальне протистояння за Кубок АМФВ – другий за рангом трофей.

Опоненти почали без розкачки, добре вивчивши один одного. В дебюті дещо гостріше виглядали «респектні», а в середині тайму топільчанин Василь Деркач дивом не влучив у рамку під час швидкого випаду. Кращий гравець сезону у Першій лізі Ігор Кедик у дзеркальному епізоді також вибачив суперника, а за мить отримав попередження від рефері за порушення проти голкіпера. Бажання забити гол випромінювали обидві команди, але «селект» попри всі старання виконавців до перерви у сітку так і не потрапив.

Після відпочинку сценарій подій першими вирішили змінити лучани, які у ролі голкіпера-«мотали» випустили Євгена Малоголовця, котрий протягом сезону неодноразово брав участь у гольових  комбінаціях партнерів за командою. Боротьба на майданчику відбувалася в суто чоловічих стандартах без огляду на 8 березня. А перший гол у зустрічі стався на 18-й хвилині після затяжної комбінації «поважних», яку майстерно завершив Юрій Соломатін. Тепер вже топільчани були вимушені долучати до наступу свого кіпера Андрія Бльоха. Вийшло не дуже. Протягом хвилини Віктор Сущ та Богдан Мізюк покарали опонентів за неточності в передачах, а ще за мить Віктор Сущ оформив дубль.

За кілька хвилин до фінального свистка Петро Семенчук скоротив відставання, перехопивши м’яч, що нарешті опинився в сітці воріт суперника. Локальний успіх окрилив ФК «Топільно», але часу для більш суттєвих успіхів вже не лишалося. FC «Respect» завершує сезон 2019/2020 золотим хет-триком, вигравши всі три трофеї – медалі вищого ґатунку Регулярної першості, титул Абсолютного чемпіона області у Першій лізі та Кубок АМФВ.