Гра


6: 0

Удари по воротах:

25
:
17

Удари у рамку воріт:

14
:
8

Сейви:

8
:
9

Фоли:

3
:
5

Хомич Анатолій, Гоза Руслан, Мищук Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

Початок поєдинку до свого активу записали представники «Духче», які після кількох стрімких атак вивели на ударну позицію Володимира Чайку, який не схибив і зрівняв рахунок за сумою двох поєдинків. В першій грі перемогу з мінімальним рахунком здобули лучани. Суперникам довелося розпочинати все наново. На початку третьої чверті першого тайму представники Рожищенського району рахунок подвоїли. Гольову естафету від свого брата підхопив Антон Чайка, забивши гол-красень – 2:0. Братерський підряд на цьому не завершився і Володимир Чайка забив третій гол у зустрічі, зробивши заявку на абсолютне чемпіонство в Другій лізі. А за хвилину до свистка на перерву знову не обійшлося без Чайки – моторний Володимир виявився самим розторопним на п’ятачку та оформив хет-трик. За рахунку 4:0 команди пішли на відпочинок.

Після перерви «торгівельники» з обласного центру спробували вирішити складне завдання та відіграти гандикап у три голи, але замість цього залишилися у меншості після небезпечного фолу у виконанні Миколи Фещука. Щоправда, опонентам не вдалося скористатися чисельною перевагою і надалі боротьба продовжувалася у рівних складах.

На 17-й хвилині питання щодо переможця у двораундовій фінальній дуелі було практично вирішено, адже ФК «Духче» забив вп’яте, а згодом вшосте. І родзинкою цих подій став той факт, що чергові голи за номінальних господарів забив все той же Володимир Чайка. Решта часу команди провели у відпрацюванні гри «чотири проти п’яти», коли лучани намагалися за допомогою ще одного польового гравця забити гол. Але дивідендів це їм не принесло. «Духче» - чемпіон!