Гра


2: 8

Удари по воротах:

27
:
23

Удари у рамку воріт:

15
:
16

Сейви:

8
:
13

Фоли:

6
:
9

Хомич Анатолій, Гоза Руслан, Мищук Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

Матч-відповідь між ФК «Топільно» та FC «Respect» розпочався з міні-рекорду сезону – два надзвичайно швидкі голи задали темп поєдинку, в якому після першої зустрічі перевагу в два м’ячі мали лучани. Вже на 8-й секунді Михайло Сомик з лівого флангу атаки пробив Андрія Ткачука, а на 29-й м’яч у відповідь красивим ударом забив Віктор Сущ. Далі суперники змінили порядок взяття воріт і на 3-й хвилині Ігор Кедик, котрий за підсумками сезону на церемонії нагородження отримав приз кращого гравця Першої ліги майстерно відправив «селект» у ворота Андрія Бльоха – 1:2. А ще за дві хвилини рахунок став нічийним після того, як комбінацію партнерів на правому фланзі атаки завершив моторний Володимир Майструк з Топільного. Після невеличкої гольової посухи гравці знову взялися до забивної вправи. Спочатку Ігор Кедик вивів на ударну позицію Івана Заліпу. Далі Дмитро Боровський завершив багатоходівку «поважних», а після вилучення Володимира Майструка у складі номінальних господарів більшість реалізував автор дублю Ігор Кедик. За рахунку 5:2 на користь лучан опоненти пішли на відпочинок.

По перерві топільчани спробували великими силами піти на штурм воріт  FC «Respect», підключаючи до атакувальних дій свого кіпера Андрія Бльоха. Але завдання відіграти п’ять м’ячів гандикапу за сумою двох поєдинків виглядало фантастичним. Тим більше, що суперник також вдався до гри з п’ятим польовим і  в одному з моментів дозволили Ігорю Кедику оформити хет-трик. Ще пізніше Ігор Савич практично похоронив будь-які надії ФК «Топільно» на чемпіонство.

Вже у статусі Абсолютного чемпіону Волині в Першій лізі Євген Малоголовець від своїх володінь вразив порожні ворота суперника. Це була остання результативна подія у матчі, після якого відбулася церемонія нагородження фіналістів та чемпіонів.