Гра


30: 02

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

Цього сезону годі було шукати рівніших суперників, ніж «ТТІ» та «Теремно хліб», які з однаковим рахунком 2:2 зіграли як у регулярній першості Вищої ліги, так і у першому матчі фінальної дуелі. Хороша, цікава та швидка гра з рівними шансами на успіх тривала й у звітному поєдинку. Щоправда, цього разу найбільшим героїзмом відзначилися голкіпери обох колективів – Сергій Гапонюк з «Теремно хліба» та Андрій Дмитрук з «ТТІ». Зокрема, перший відбив найбільш небезпечний удар «зелено-чорних» у виконанні Михайла Соколяна, а його візаві став на шляху потужного вистрілу Дмитра Бурковського.

Після перерви шоу голкіперів продовжилось: Гапонюк потягнув удар Івана Жуковського, а Дмитрук фактично в упор підставився під удар Дмитра Бурковського. Невтомний шостий номер «Хліборобів» мав усі шанси таки переграти голкіпера, однак після ще одного його пострілу «кулястий» влучив у ближню стійку воріт «ТТІ». Потім Андрій Дмитрук впорався і з дальньою «гарматою» Романа Іваницького, а Сергій Гапонюк врятував команду під час хороших гольових нагод Андрія Сісарука та Михайла Соколяна.

У підсумку, й у третьому очному поєдинку ці команди так і не визначили переможця, тож долю абсолютного чемпіонства у Вищій лізі вирішувала післяматчева лотерея. Хтозна, скільки могла тривати й вона, якби не несподіваний перфоманс від Вадима Вознюка, який під час удару Романа Соловка став у рамку «Теремно хліба» та своїми рухами на лінії змусив опонента схибити із шести метрів. Третій удар Владислав Гаврилюка був точним і означав те, що абсолютним переможцем «вишки» стала саме «жовто-червона» команда, а «Теремно хліб» та «ТТІ» розділили між собою головні трофеї другого за значенням дивізіону чемпіонату Волині з футзалу!