Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Кузнєцов Д.




Про гру:

Четверта ліга цього сезону зламала усі стереотипи – хто б міг подумати, що за звання Абсолютного чемпіона змагатимуть сьома та восьма команди регулярної першості? А перша зустріч цих команд тільки підтвердила тенденції їхніх чвертьфіналів та півфіналів – «Стир» неодмінно до цього програвав, а «Фенікс» – вигравав перші матчі своїх дуелей.

«Камбечити» хлопці з Демидівки почали уже з дебюту матчу: диктор тільки починав оголошувати склади, як Сергій Цимбалюк, не дочекавшись свого прізвища, відправив м’яч у сітку воріт «Фенікса». У перші хвилини гри гравці «Стиря» були більш ніж серйозно налаштовані забивати ще, однак голкіпер суперників Олександр Антипенков раз за разом рятував свою команду від пропущених голів. А під завісу тайму «ДПЗ-івці» взагалі вирівняли гру – Олег Романюк та Богдан Кухта ледь не зрівняли рахунок.

Після перерви на майданчику знову точилась рівна боротьба, однак трохи кращі можливості для взяття воріт мали номінальні гості – після удару Богдана Кухти, який уже переграв голкіпера, «Стир» врятувала стійка. А на 21-й хвилині на табло таки загорілась друга одиниця – честь ДПЗ-івського району вдало захистив Іван Мартинюк, який випередив захисника у боротьбі та пробив повз голкіпера – 1:1. Сергій Цимбалюк та інші гравці «Стиря» випробували безліч способів знову вийти вперед у рахунку та врятувати матч, однак Олександра Антипенкова, одного із героїв поєдинку, вони більше так і не пробили, тож «Фенікс-ДПЗ» став унікальною командою, яка з восьмої сходинки регулярної першості зуміла стати абсолютним чемпіоном Четвертої ліги волинської футзальної першості!