Гра


Фінал І матч BOX №3

Cake Cup, Майданчик ПАРКЕТ
1: 3

Хронометрист / Делегат:

Катеринюк О./ Голоскоков С.




Про гру:

Учасники першого фінального матчу втішного турніру «Cake Cup №3» відразу спозиціюнювали своє протистояння, як луцьке дербі та з перших хвилин взялися до атакуючих дій. Тим більше, що у «регулярці» зустріч «Луцьк-Центр» - «Теремно Хліб» видалася багатою на голи – 5:6. І продовження серії відзначилося голом хліб опіка Сергія Ліщука, котрий відзначив свій успіх акробатичним сальто. Здавалося третьому арбітру доведеться постійно записувати прізвища та імена авторів голів у ігровий протокол, але до перерви не чисельні глядачі голів так більше і не побачили, хоча моментів вистачало.

Не менше можливостей для взяття воріт було і в другій половині гри, але позиційні атаки суперників часто-густо завершувалися або неточними передачами, або непідготовленими ударами в бік воріт. Та й голкіпери в тих епізодах коли треба було виручати партнерів по команді діяли впевнено. Було відчутно, що команди з огляду на стратегію в першій зустрічі намагаються зіграти в першу чергу обережно, аби всі сили віддати у другій зустрічі. Лише на 21-й хвилині «центрівці» аби позбавити опонентів гандикапу в м’яч таки зуміли стараннями Миксима Семесюка зрівняти рахунок – 1:1.

Останні 4 хвилини першого фіналу відбувалися у більш високому темпі на максимумі активності. Бажання зробити невеличкий запас міцності заставляв гравців діяти з видумкою та креативністю. Найкращим в цій діяльності виявився один з ветеранів клубу «Теремно Хліб» Олександр Остапов, котрий за кілька хвилини до закінчення зустрічі оформив дубль, двічі завершивши багатоходівки партнерів. І тепер перед матчем-відповіддю у ролі фавориту виступають «хлібопіки».