Гра


4: 5

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Після першого півфінального поєдинку, що відбувся у суботу, вболівальникам матч-відповідь довелося чекати до четверга, адже лучани в неділю грали останній матч групового турніру Другої ліги в Городенці. Проте і в будній день чимала кількість любителів футзалу зібралася на трибунах СК «Арена Спорт». Суперники добре налаштувалися на гру і з перших хвилин кинулися до бою. Через пів хвилини після стартового свистка Вадим Видихай, який відбув дискваліфікацію, влучним пострілом відкрив рахунок. На що автор дублю в першому поєдинку Сергій Вишневський відповів двома забитими м’ячами на 2-й та 5-й хвилинах. А ще за мить Дмитро Борисюк зумів знайти шпарину в захисних побудовах лучан – 2:2.

Деякий час суперники провели у позиційних атаках, давши можливість голкіперам продемонструвати як майстерність, так і мужність у складних ігрових епізодах. Але після багатоходвіки «князів» Павло Чемерис не зміг допомогти МФК після невідпорного удару низом у виконанні досвідченого Сергія Піддубного. Перевага лучан тривала недовго, адже білоруський легіонер хорівців Володимир Пишков своїм моментом скористався на сто відсотків – 3:3. Рівновага протрималася недовго, адже помилкою у захисті «любартівців» оперативно скористався автор другого дубля у поєдинку Володимир Пишков. Цей факт не засмучив представників обласного центру, котрі за мить вивели на ударну позицію Романа Кузьмича та відновили паритет – 4:4. За такого рахунку команди пішли на відпочинок.

По перерві МФК «Хорів» організував штурм та заставив добряче попрацювати у захисті хлопців в чорній формі. Але хлопці із зображенням замку на футболках відбили наступ та дедалі частіше стали виходити на ударні позиції. Не полишали спроб пробити кіпера лучан Дениса Лавренчука, використовуючи потужні постріли з дальніх дистанцій. По мірі того, як спливав ігровий час напруження у протистоянні зростало. На 24-й хвилині рівний хід поєдинку взірвав епізод у центрі майданчика, коли хорівці втратили м’яч, а номінальні гості організували швидкий вихід два в один і третій дубль у зустрічі записав на свій рахунок Роман Кузьмич.

За три с половиною хвилини до закінчення гри Микола Жук міг остаточно зняти питання щодо переможця у двобої, але трішки перетримав м’яч та з гострого кута влучив у стійку воріт. А ще за мить Роман Кузьмич вискочив сам на сам з Павлом Чемерисом, але відправив «селект» повз рамку. За хвилину до закінчення МФК «Хорів» пішов у наступ з п’ятим польовим, але дивідендів з цього так і не отримав. У фіналі з хорівською «Надією» гратиме ФК «Любарт».