Гра


1: 7

Про гру:

Продовження рівненського дербі в рамках півфінального етапу Абсолютної першості на відміну від першої зустрічі відбувалося під знаком «Стир». Активні «річники» Назар Бондарук та кращий гравець матчі Вадим Сімухов вже у дебюті зустрічі зуміли відзначитися забитими м’ячами та вивели демидівський колектив у лідери двобою за сумою двох поєдинків.

Єдиний, як показали подальші події, гол FC «Hawest» на 7-й хвилині організував Ігор Білітюк, відновивши паритет у двоматчовому протистоянні. Але ще до перерви переможну ходу гостей продовжив Микола Куделко.

По перерві м’ячі забивали лише представники ФК «Стир». На початку тайму Назар Бондарук оформив дубль, а Сергій Цимабалюк практично зняв питання щодо переможця у півфінальних перегонах представників Рівненської області – 1:5.

Футзалісти з Підлозців доклали чимало зусиль для того, щоб переломити хід поєдинку і навіть спробували грати з п’ятим польовим гравцем у наступі. Але хет-трик Вадима Сімухова підсумував результат гри – 1:7 на користь річників (повторення рахунку у матчі-відповіді чвертьфінального етапу з ФК «Респект-2»). Яким у фіналах за тиждень доведеться помірятися силами з луцьким ФК «Фенікс ДПЗ».