Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Корпош Р.




Про гру:

Другий матч півфінальної серії Динамо розпочало досить потужно – уже перший удар по воротах Ігря Пунди став результативним… Андрій Бойко якось бойко забіг у штрафний майданчик та невідпорно пробив та за підсумком зрівняв рахунок у серії.

На іншому рубежі захисту воріт 3х2 стояв Дмитро Роюк і своїми сейвами раз за разом рятував динамівців, але ударна парочка Шафранський-Пискь таки зрівняли рахунок у матчі: один пробив інший добив.

Надалі грав вирівнялася і уже Надія почала більше загрожувати воротам суперника, відчувалося, що Динамо не вистачало дискваліфікованого Олександра Курінова. У команди ж Віктора Ревка навпаки була святкова атмосфера, котру своїм скандуванням забезпечували молоді гравці із Володимира-Волинського, котрих тренує Євген Заїченко. Саме Євген мав шанс відзначитися, але потрапив у стійку воріт.

Ще до перерви ударні комбінації хорівчан принесли свої плоди: потужні удари Володимра Бобилєва та всюдисущий Ярослав Писко на добиванні зумів оформити хет-трик і на перерву команди пішли за невтішних 1:3 для лучан.

Зі стартом останнього тайму у цьому протистоянні на майданчику практично нічого не змінилося – обидві команди грали на перемогу, проте хід подій більше контролювала Надія. Андрій Бойко з пенальті дещо відновив рівновагу, проте Сергій Шафранський після чергового добивання встановив на табло остаточний рахунок матчу 4:2 та у фінал крокує Регулярний чемпіон.

Хоча минулого року саме Динамо вибило досвідчених хорівчан із боротьби за Абсолютого чемпіона. Статисфакція відбулася.