Гра


5: 4

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Герасимчук В.




Про гру:

Другим півфінальним поєдинком за звання Абсолютного чемпіона у Другій лізі була зустріч між Луцьким «Крошу» та представником Рожищенщини – ФК «Духче». У першому, суботньому поєдинку була зафіксована «важка» перемога «Духче» з рахунком 3:1, тож вся боротьба була ще попереду, і «крошівці» налаштовувались будь-що відігратись і ретельно готувались до цього протистояння. Гра розпочалась дуже активно. Команди з перших хвилин кинулись у атаку, намагаючись відкрити рахунок уже на початку зустрічі. Та на заваді цьому стала надійна гра воротарів та захисту команд.

Так і продовжували команди «рубатись» до середини тайму, допоки гравцю «КрошуЛуцьк» Максиму Вальчуку вдалось відкрити рахунок у зустрічі. Та цей результат тримався недовго. «Крошівцю» Денису Карп’юку за одну хвилину вдалось відзначитись у двох воротах. В одні він забив після вдалої атаки, а другий завдяки підступному автоголу. Та це ще не всі гольові звитяги були у цьому таймі. На останній хвилині тайму Вікентій Голішев забиває м’яч, та зрівнює рахунок у цьому двоматчевому протистоянні.

Отже друга половина мала бути напруженою та цікавою. Скажу наперед, що такою вона і виявилась. Кожна з команд дуже прагнула перемогти у цій грі, щоб потім у фіналі позмагатись за найпрестижніший трофей сезону свого дивізіону.

Початок другої половини був за «Духчем» та Андрієм Моїсєєвим і Дмитром Мельниченком, яким вдалось зрівняти рахунок у грі, і зробити серйозну заявку на вихід своєї команди у фінал турніру. Це змусило «Крошу» бігти вперед та забивати. Їм це вдалось. Всюдисутні Денис Карп’юк та Вікентій Голішев знову таки виводять свою команду вперед. Та все ж в цей вечір «її Величність Фортуна» була на боці ФК «Духче» та Володимира Чайки, який зумів забити м’яч, який дозволив команді вийти у фінал «абсолютки» свого дивізіону.