Гра


12: 8

Удари по воротах:

24
:
23

Удари у рамку воріт:

15
:
15

Сейви:

6
:
1

Фоли:

8
:
1

Хомич Олена, Гоза Руслан, Дмитрук Андрій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Герасимчук В.




Про гру:

Ось і підходить до свого логічного завершення футзальний сезон 2019/2020. «Регулярка» вже нагородила своїх переможців та призерів, залишилось тільки визначити Абсолютних чемпіонів та володарів Кубків у різних лігах. У Другій лізі зокрема, другою півфінальною грою за звання Абсолютного чемпіона була зустріч між «Трайдесом» та «Акцентом». Так склалось, що за долею календаря півфінальні протистояння проходили саме в цей уікенд.  Суботній поєдинок закінчився впевненою перемогою «акцентівців» 6:3, так що колектив виходив на цю гру у ролі фаворита.

Та це не влаштовувало гравців «Трайдеса», які вийшли на гру надзвичайно настроєними та дуже зібраними. На початку гри дублі Сергія Трофимчука та Едуарда Войтюка буквально привели в шок гравців «Акцента», та вже на шостій хвилині гри вивели вперед біло-червоних у цьому двоматчевому протистоянні.

Після цього розпочалась така гра та «заруба», якій могли позаздрити і матчі ліг, рейтинг яких знаходиться на порядок вище. В цей день розігрався «трайдесовець» Едуард Войтюк, якому ще в першому таймі вдалось ЧОТИРИ!!!, рази вразити ворота суперника. Отже на перерву команди пішли вже при відчутній перевазі біло-червоних.

Початок другої половини розпочався з гольової феєрії, де м’ячі забивали Вадим Семенович, Володимир Третяк та Едуард Войтюк (як без нього!), і рахунок виріс до двохзначного (на користь «Трайдеса»). Червоно-чорні кинулись відіграватись пішовши в атаку з п’ятим, та лише тільки нашкодили собі. Серію Стернійчуку вдалось забити практично в пусті ворота, та довести рахунок до катастрофічного для «Акцента».

Та команда не склала зброї, та билась до кінця. Дублі Володимира Третяка та Романа Крота скоротили цю величезну перевагу «Трайдеса». Але все ж в цей день більше хотіли перемогти «трайдесовці» та Едуард Войтюк, який забив свій ШОСТИЙ!!! м’яч у грі, та поставив кінцевий фантастичний 12:8 рахунок у грі!

Така гра та результат дуже потішили чисельних вболівальників, які вже давно не пам’ятають такої кількості забитих м’ячів в одній грі. Але за це ми і любимо футзал!