Гра


Півфінал ІІ матч BOX №2

Cake Cup, Майданчик ПАРКЕТ
11: 32

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Герасимчук В.




Про гру:

Другою грою «Солодкого Кубка» став поєдинок між переспівською «Юністю» та «Луцьктепло». Перша зустріч цього двобою закінчилась перевагою «Юності» у два м’ячі, тож команда небезпідставно надіялась на перемогу у цьому двобої.

Зустріч суперники розпочали дуже активно, намагаючись з перших хвилин заволодіти ініціативою та відкрити рахунок у грі. Першому це вдалось «тепловику» Антону Яценко, якому вдалось «зняти павутину» з «дев’ятки» воріт суперника. Та не довго раділи жовто-червоні. Буквально на наступній хвилині «Юності» вдалась хороша атака, яка завершилась голом Олега Скоп’юка, і суперникам  довелось розпочинати все спочатку.

Під кінець тайму гравцю «Луцьктепло» Богдану Мосійчуку вдалось вивести свою команду вперед, так що на перерву суперник пішли при мінімальній перевазі «тепловиків».

Маючи такий хиткий рахунок (як після першого тайму, так і за результатами двох ігор) другу половину команди розпочали дуже активно, намагаючись будь-що забити м’яч. Вдалось це зробити на дев’ятнадцятій хвилині Олександру Шавалі (і рахунок став рівним за результатами двоматчевого протистояння). Після цього розпочалась справжня «рубка». Опоненти не жаліли ані себе, ані суперника, віддаючись повністю на кожному клаптику майданчика. Та як не намагались команди забити м’яч, їм цього так і не вдалось.

Отже все вирішила «футзальна лотерея», фортуна в якій посміхнулась «Луцьктепло», гравцям якого вдалось більш вдало пробити серію шестиметрових ударів.