Гра


Півфінал ІІ матч BOX №2

Cake Cup, Майданчик ПАРКЕТ
0: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Герасимчук В.




Про гру:

Відкривались недільні «солодко-тортові» змагання грою луцьких колективів «Татрафан» та «Олімп». Перша зустріч між цими командами закінчилась рідкісною (як для футзалу) нульовою нічиєю, тож у другій грі вболівальники сподівались побачити результативні дії футзалістів обох команд.

Зустріч розпочалась, як і перша, дуже обережно. Опоненти вирішили нічого не міняти, і як і у першій грі поставили «на захист», і до середини першого тайму досить вдало з ним справлялись, допоки «олімпівцю» Юрію Франко не вдалось в одній із атак «розмочити» це двоматчеве протистояння та вивести свій колектив вперед. В подальшому команда продовжила атакувати, мала моменти, і таки в кінці тайму зуміла ударом Костянтина Яценка подвоїти рахунок.

Результат першої половини зустрічі змушував «хіміків» йти вперед, і вони дуже активно розпочали другу половину, почавши тайм з гри з п’ятим, вдало підключаючи свого воротаря. Та летіли дорогоцінні хвилини, а «вижати» щось результативне команді так і не вдавалось.

Натомість опонент «сушив» гру, та змушував біло-чорних знервуватись та помилятись. Самим же «олімпійцям» вдалась результативна атака, і Валерій Івахненко зумів реалізувати момент, після чого все стало зрозумілим у цьому протистоянні. В подальшому суперники просто дограли зустріч, результат якої константував перемогу «Олімпу», та вихід команди у фінал «Солодкого Кубка».