Гра


1: 5

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Онищук Ю.




Про гру:

 Другий півфінальний поєдинок плей-офф  Чемпіонату Волині у Третій лізі видався таким же цікавим і багатим на події. У цьому матчі в ролі наздоганяючих були «каноніри», яким будь що потрібна була перемога аби зіграти у омріяному фіналі. І бажання там грати почали демонструвати з перших секунд. А представники районного центру Любешівського району здавались дещо розгублені та розконцентровані у порівнянні з суботнім матчем який виграли 3:1.

Дережер атак «гармашів» Дмитро Зінкевич майстерним розрізним пасом знайшов Юрія Марчука, якому залишалось не схибити з близької відстані і з цим Юрій впорався. У свою чергу «червоно-зелені» провели «контру» «так як пише книжка» та зрівняли рахунок – відзначився Олександр Крисько. Перша половина зустрічі проходила на зустрічних курсах, поступатись ніхто не нехотів.  Під завісу тайму схилив шальки терезів на свій бік Олександр Корнійчук – гравець «Арсеналу» грамотно скориставшись помилкою захищаючихся. На цьому «каноніри» не зупинились і збільшили гандикап у три м’ячі. Спочатку свої сильні сторони використав Олександр Скопик та Роман Ващук. Пролунала сирена та команди пішли на заслужений відпочинок, рахунок  4:1 на користь ФК «Арсенал».

З початком другої половини зустрічі нічого кардинально не змінилось у тактиках обох колективів. Боротьба відбувалась на кожному метрі квадратному паркету. Емоції вирували. Час спливав. Рахунок був «слизьким», а до серії післяматчевих пенальті дотягувати не хотів ніхто. Свою майстерність у воротах демонстрували голкіпери.  В підсумку матчу саме голкіпер «гарматників» виграв у номінації «Кращий гравець матчу».  Захопившись атакою «Прип’ять» припустилась помилки біля чужих воріт та отримали небезпечну контратаку, яку вдало завершив Дмитро Зінкевич, поставивши крапку у цьому поєдинку 5:1.

Фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу ФК «Арсенал», які за сумою двох матчів зіграють у фіналі з ФК «Атлетік» Млинів.