Гра


1: 1

Удари по воротах:

16
:
12

Удари у рамку воріт:

10
:
8

Сейви:

9
:
9

Фоли:

5
:
2

Хомич А., Журибіда В., Хомич О.




Хронометрист / Делегат:

Горун А./ Кузнєцов Д.




Про гру:

 Звісно ж, після чвертьфінального результату «Хліборобів», які не залишили шансів «Модерну» з підсумковим рахунком 14:0, «акції» «червоно-жовтих» у Вищій лізі різко піднялися. Щоправда, «Рятівник» на попередньому етапі зумів зробити міні-несподіванку, пройшовши «Неріс-Авангард», і цього разу також надумав дати бій фавориту протистояння.

На перших хвилинах якісь шанси «Надзвичайникам» було віддати дуже важко. Гравці «Теремно хліба» уже на 2-й хвилині відкрили рахунок зусиллями Михайла Байбули, а на цьому не зупинилися, продовжуючи постійно пресингувати суперників та змушуючи їх робити грубі помилки при виході з оборони. Як наслідок, такими помилками просто якимось дивом не скористалися під час своїх моментів Владислав Гаврилюк та Дмитро Бурковський!

Як не дивно, надовго за такого інтенсивного футзалу «теремнівців» не вистачило, а гравці «Рятівника» зуміли вирівняти гру. І якщо до перерви Андрій Мельник та Мирослав Лащук свої моменти реалізувати не зуміли, то в другому таймі їм таки вдалося організувати взяття воріт – Андрій Мельник не здався у боротьбі за м’яч, і фактично з правої бровки у падінні вистрілив точно у дальній кут без шансів для голкіпера – 1:1. Такий розвиток подій змусив знову зарухатися гравці у червоно-жовтій формі, однак ані Михайло Байбула, ані Роман Іваницький не зуміли реалізувати свої можливості. Більше того, й «Рятівник» відповів хвилинами своєї активності й також був близьким до того, аби схилити шальки терезів на власну користь. На останніх секундах зустрічі голкіпер гостей Станіслав Анісімов потягнув потужний вистріл Вадима Вознюка, а це означало, що перед матчем-відповіддю команди зберегли рівні шанси на путівку до фіналу Вищої ліги чемпіонату Волині.