Гра


51: 56

Хронометрист / Делегат:

Горрун,В./ Герасимчук В.




Про гру:

Перша гра між цими командами була дуже напруженою. І нехай підсумкова перевага після гри горохівських футзалістів не вводить в оману вболівальників, які наживо не бачили цієї зустрічі. Просто гравцям «Пірванче» вдалось краще реалізувати свої моменти, то ж на другу зустріч вони мали комфортний гандикап у чотири м’ячі та виходили на поєдинок дуже впевнено.

Результат першої зустрічі змушував «аграріїв» йти вперед, для того щоб хоч якось змінити хід цього протистояння. Та червоно-чорним вдавалось до середини тайму вміло «сушити гру», та зводити нанівець всі атакувальні потуги опонентів. Але під кінець тайму розігрались «хавестовці» Олег Юхимюк та Ігор Білітюк, зі своїми дублями, і змогли вже в першій половині гри зрівняти рахунок за підсумками двох матчів.

Отже другу половину пірванецькі футзалісти розпочали не у найкращому настрої. Ще гіршим він став після ще одного м’яча Ігора Білітюка. Це був досить серйозний нокдаун для команди з Горохівщини, яка ще досить довго від нього відходила. Та все ж під кінець гри Іван Костюк зумів відквитати  один м’яч, та перевести це двохігрове протистояння до серії шестиметрових ударів. В цій футзальній лотереї  більше підфартило «Хавесту», якому вдалось більш вдало пробити шестиметрові пенальті.