Гра


7: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./ Герасимчук В.




Про гру:

Перша зустріч між цими колективами закінчилась з перевагою в два м’ячі для «респектівців», то ж колектив прагнув маючи таку перевагу довести це протистояння на свою користь. Але правду кажучи, у першому поєдинку демидівці дали гідний бій «срібному» «Респекту» (за результатами Регулярного чемпіонату), і лише коротка лава запасних гравців не дозволила команді на протязі всієї зустрічі витримати темп гри.  То ж підсумковий результат цього двоматчового протистояння був ще зовсім незрозумілим.

Результат після першої гри, змушував демидівців йти вперед, та намагатись відкрити рахунок вже на початку зустрічі. І їм це таки вдалось, завдяки влучному удару Вадима Сімухова. Але «біло-сині хорвати» не знітились, та почали гостро відповідати опоненту, і змогли після класного удару Павла Баласа зрівняти рахунок. Так нічийно і закінчилась перша половина, що повністю влаштовувало «Респект».

Початок другого тайму був за «Стиром», який м’ячами Вадима Сімухова та Сергія Цимбалюка зумів зрівняти це двох ігрове протистояння. І почалась «заруба». Справжня чоловіча боротьба точилась на кожному клаптику майданчика. Всередині тайму демидівці Олег Левінський та Вадим Сімухов забивають м’ячі, які дозволяють їхній команді вийти вперед в цій двоматчевій дуелі. Як не намагався «Респект» щось поміняти у грі, їм це не вдавалось. Отже впевнена перемога «Стира» та вихід в півфінал змагань у боротьбі за головний трофей ліги.