Гра


4: 4

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./ Герасимчук В.




Про гру:

Ось і розпочались другі, вирішальні ігри плей-офф за звання Абсолютного чемпіона Волині сезону 2019/2020. Для деяких команд, (у разі другої поразки та вильоту з Кубку) вони взагалі були останніми офіційними іграми сезону. Та жодна з команд, не хотіла ще так рано закінчувати грати у футзал, то ж були настроєні на цей поєдинок дуже рішуче. Сприяв цьому ще й результат першої гри, де мінімальну перевагу здобула «Вілія», та перевага в один м’яч у футзалі дуже хитка і може помінятись будь-якої миті, то ж всі чекали цікавого «бойка».

Скажу наперед, що він таким і виявився, хоча початок гри чесно кажучи очікувався більш жвавим. Команди до середини тайму довго комбінували та намагались тримати м’яч, тому моментів було не дуже багато. Все змінив м’яч «кадарівця» Олександра Чекуса, після якого розпочався цікавий атакувальний футзал. В цих «качелях» більше підфартило «Вілії», яка м’ячами Дмитра Биця та Ігора Пруднікова не тільки зрівняла рахунок, але і змогла вийти вперед.

Друга половина розпочалась з двох м’ячів «Кадару» за одну хвилину. Їх авторами стали Сргій Мороз та Олег Тучак, і це двоматчеве протистояння почалось «з нуля». Суперники розуміли, що будь-яка помилка може бути фатальною у цьому двобої, тому намагались максимально надійно відіграти в обороні. І коли здавалось що переможець буде визначатись у серії пенальті, Михайло Лисюк та Ігор Прудніков зуміли таки «додушити» «взуттєвиків» та вирвати нічию, яка і дозволила команді продовжити шлях до завоювання головного трофею сезону.