Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Онищук Ю.




Про гру:

Цікавим та видовищним вийшов поєдинок у якому зустрічалися ФК «Духче» та «Камаз-Агро» Острожець. У першому поєдинку з мінімальним рахунком 1:0 перемогли віце-чемпіони Другої ліги Регулярного Чемпіонату Волині 19/20.

Матч проходив  у непоступливій і по-спортивному злій боротьбі. З перших хвилин номінальні господарі взялися відновлювати перевагу, що і вдалось Валерію Дударю, який прицільно пробив в  ближній кут після розіграшу кутового. У свою відповідь «червоні» старались знайти моменти, щоб вразити ворота суперника, але рожищани впевнено та злагоджено діяли у захисті як суцільний механізм. Хоча досвідчений  лідер рівенчан Олег Юрчук все-таки знаходив шпаринки у захисті та без вагань пробивав  і в гру вступав Євген Лесик – голкіпер ФК «Духче» та відводив небезпеку від власних володінь. При мінімальному рахунку команди пішли на відпочинок та обміркувати як тактично підлаштуватись до суперника.

Другий тайм розпочався з більших обертів, адже такий рахунок не влаштовував нікого, але в обороні обидві команди грали все так впевнено як і в першій половині зустрічі  аби не припустити помилки. Молодший склад у «чорно-білих» відіграв важливу роль.  Під кінець зустрічі ініціативу до себе перетягнули саме граці з Рожищанського району, а їхні візаві від втоми стали припускатися грубих помилок. Однією з яких скористався Михайло Запорожець, безпомилково переправивши « кулястого» у сітку 2:1. «Аграрії» запанікували та пішли ва-банк кинувши всі сили в атаку з надією спасти матч. За що двічі поплатились. Спочатку відзначився Антон Чайка, а після цього за кілька лічених секунд все той же Антон асистував своєму брату Володимиру Чайці, який збільшив гандикап у чотири м’ячі. Розмочити рахунок вдалось Олегу Юрчуку за одну хвилину до завершення матчу.

Фінальна сирена зафіксувала перемогу ФК «Духче» і саме вони далі крокують у півфінальну стадію плей-офф в Другій лізі, де зустрінуться із командою «Kroshu Lutsk».