Гра


3: 5

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Онищук Ю.




Про гру:

Питання виходу до півфіналу, підопічні Олександра Антонюка зняли ще в першому матчі. Друга зустріч видалась не менш скупою на голи.

«Червоно–чорні» контролювали хід поєдинку, а гравці волинського інтернет-провайдеру шукали щастя у контратаках. Рахунок у матчі вдалось відкрити гравцю ФК «Акцент» Олександру Міху після класної передачі партнера по команді. Рівновагу в рахунку відновив дальнім пострілом Олег Романчук  - 1:1. А швидкий перехід з оборони в атаку у виконанні Третяка і Ко реалізував Дмитро Серський, після чого гості знову повели у рахунку. За 2 секунди до завершення першого тайму зрівняти рахунок після стрімкої «контри» міг Олег Борисюк, якому не хватило лічених міліметрів, щоб переправити «селект» у сітку воріт.

Друга половина зустрічі відбувалась по аналогіному сценарію першої. Тільки-но розпочався другий тайм, як вже Дмитро Кисляк оформив «дубль» та зняв усі питання у цій зустрічі. Але гравці «West-Side» здаватись не хотіли та гідно грали далі. Про що свідчить чи мала кількість моментів біля воріт Юрія Уманця – кіпера ФК «Акцент» і голи  Михайла Бачинського та Олега Борисюка.  Крапку у зустрічі поставив юний Дмитро Серський, який також оформив «дубль» у матчі.

Отож за сумою двох поєдиків далі крокує чемпіон «регулярки» у Другій лізі, де зустрінеться із амбітними хлопцями із FC «Traders».