Гра


Півфінал І матч BOX №2

Cake Cup, Майданчик ПАРКЕТ
1: 3

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков С.




Про гру:

На відміну від свого візаві за першим «солодким» півфіналом втішного турніру гравці «Луцьктепло» в чемпіонаті 2019/2020 вперше в своїй історії жодного разу не відчули смаку перемоги та посіли десяту сходинку в «турнірці» Першої ліги. Гравці ж клубу «Юність» не зважаючи на передостанню позицію в Другій лізі зуміли здобути 4 залікових бали, отримавши вікторію та ще раз зігравши внічию. Такі обставини додали шарму стартовому поєдинку «Cake Cup №2», що з перших хвилин пішов на зустрічних курсах. Гостям знадобилося лише 20 секунд, аби забивний Сергій Кулюк відкрив рахунок – 0:1.

«Тепловики» швиденько «прокинулися» та спробували перехопити ініціативу, але суперник не зважаючи на різницю у лігах продовжував шукати щастя в нападі. Невгамонний Сергій Кулюк в середині тайму встиг не тільки отримати «гірчичник», але й скористатися подарунком від захисту лучан -  0:2. У відповідь Сергій Ліщук зумів завершити комбінацію партнерів та скоротив відставання до мінімуму.

До кінця першого тайму суперники могли забити не один м’яч, але «селект» принципово не хотів летіти у сітку навіть тоді, коли перед виконавцями були порожні ворота.

По перерві перший небезпечний момент «Юність» створила вже на 8-й секунді, але кіпер господарів Сергій Запорожець небезпеку вчасно відвів. Проте і він був безсилим в епізоді, що стався за кілька хвилин. З першим ударом страж воріт впорався, але Ігор Случик з другої спроби переправив «кулястого» у сітку – 1:3.

За хвилину гравці Переспи взяли тайм-аут і на певний час за рахунок високого пресингу притисли «тепловиків» до їх власних воріт. Тепер вже лучани були вимушені взяти хвилину на роздум, аби зрозуміти як виправляти становище. Проте суперник зупинятися не збирався і бився в кожному ігровому епізоді з величезним бажанням. Саме жага до перемоги дозволила хлопцям з  Переспи довести першу півфінальну зустріч до перемоги, яка відкриває непогані перспективи для «Юності» на шляху до «солодкого» фіналу .