Гра


0: 9

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./ Герасимчук В.




Про гру:

Четвертою грою плей-офф за звання Абсолютного чемпіона у Четвертій лізі (перша гра) була зустріч переможців «регулярки» - «Бус Маркету», та колективу, що «встиг вскочити в останній вагон - «Фенікс».

Команда з Луцького мікрорайону ДПЗ лише в останньому турі завдяки перемозі над «Покровом» зуміла зберегти за собою місце в боротьбі за головний трофей сезону. Та знаючи непоступливість та непередбачуваність хлопців з «Фенікса»,  - така різнополярність у турнірній таблиці Регулярного чемпіонату нічого не значили. Колективи починали як кажуть «з нуля», то ж вболівальники очікували на цікавий та безкомпромісний поєдинок.

Початок зустрічі був за «Феніксом» та Андрієм Літвінцовим, якому вдалось відкрити рахунок у цьому двоматчевому протистоянні. Продовжили цю переможну ходу Іван Мартинюк, Андрій Лобанов та двічі Андрій Янко, які вже в першому таймі довели рахунок до розгромного, що було несподівано зважаючи на чемпіонство червоно-білих у «регулярці».

Маючи таку перевагу другу половину ДПЗівці дещо збавили оберти, і гра пішла вже в більш спокійному ключі. Та взявся такий відпочинок, всередині другого тайму «феніксівці» знову почали «добивати» суперника, намагаючись вже в першій грі зняти всі запитання на рахунок переможця цього двобою.

М’яч Андрія Лобанова та хет-трик Андрія Літвінцова остаточно зафіксували впевнену перемогу «Фенікса».

Вийти з такого нокдауна на другу гру «Бус Маркету» буде дуже важко і лише якесь неймовірне диво може допомогти команді вийти в наступний етап плей-офф. Та дива у футзалі бувають, за що ми його і любимо.