Гра


2: 6

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./ Онищук Ю.




Про гру:

На перший матч ¼ плей-оффу враховуючи низку дискваліфікованих гравців, відповідальніше підійшли юнаки з ФК «Пірванче». Що і взялись доказувати з перших секунд. І уже на першій хвилині матчу Роман Гандзюк вдало завершує комбінацію своїх партнерів та виводить «Пірванче» вперід. Не зважаючи на те, що лава запасних «пуста», гравці команди «Хавест» старались гідно відповідати небезпечними контр-випадами. Чергова «контра» і «зелені» заробили право на виконання небезпечного штрафного удару на лінії карного майданчика, який реалізував майстерним ударом Вадим Остапчук 1:1. Згодом прудконогі хлопці із Пірванче провели чудову багатоходівку, чим заплутали голову супернику та повели у рахунку, автор голу – Дмитро Михальчук. Чудове бачення поля продемонстрував все той Дмитро Михальчук і віддав чудовий пас, «адресатом» якого став Андрій Шаламай, який в свою чергу вдало пробив по воротах, записавши собі в актив гол. Перша половина зустрічі проходила за сценарієм який диктували гості.

Варто відмітити, що в середині першого тайму травму отримав один з гравців ФК «Хавест» через що відповідно не міг продовжити гру (на лаві запасних досі не було заміни) і хлопці були змушені грати в чотирьох.              По-джентельменськи поступив тренер ФК «Пірванче» - знявши одного польового гравця, щоб команди грали в рівних складах. За кілька хвилин до завершення першої половини матчу з’явився ще один гравець «зелених» і вже тоді команди грали в повноцінних складах.

Після перерви до «аграріїв» «підтягнувся» ще один гравець, але це особливих деведентів команді не принесло. Вже в дебюті другого  тайму Іван Костюк та Назарій Степанюк закрили питання на рахунок переможця сьогоднішнього матчу по разу засмутивши голкіпера суперника. На це все «зелені» лише раз зуміли відповісти – Вадим Кухтей майстерно розібрався з захисником та «прошив» голкіпера суперника, потужним ударом з «носка». Ресурсів на гідну відсіч у «аграріїв» не було, а «молодняк» транжирив моменти біля чужих воріт. Крапку у матчі поставив Назарій Степанюк оформивши «дубль» у матчі та збільшивши гандикап у чотири м’ячі.

Фінальний свисток зафіксував перемогу гостей з рахунком 6:2. Побачимо чи зможе «Хавест» мобілізувати всі сили на вирішальний матч сезону і чи зможуть юні хлопчаки втримати досить непогану перевагу?