Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Кузнєцов Д.




Про гру:

Гравці ківерцівського «Колоса» після потужного старту чемпіонату примудрились втратити фактично виграні медалі регулярної першості, а на матч проти «Атлетіка» приїхали не зовсім оптимальним складом – граючому тренеру команди Юрію Ващуку навіть довелося стати в рамку. До слова, одразу ж відступимо безпосередньо від ігрової теми, візначивши ту атмосферу, яку створили в останньому недільному матчі вболівальники обох колективів – і побажати, що стільки ж рано чи пізно буде ходити й на усі луцькі команди…

А доки декілька десятків юних вихованців Олега Шахраюка «заряджали» на трибунах, Юрій Ващук з перших хвилин крутився у рамці, рятуючи після ударів Максима Дзекана та Дмитра Кутецького. Якимось дивом у відповідь не забивали Юрій Чепура, Олександр Ващук та Павло Шмига – вони у свою чергу не зуміли пробити голкіпера своїх суперників. Під завісу тайму просто шалена мотивація та молодецька «фізуха» команди з Олики таки принесла свої плоди – Тимофій Денисюк ударом в порожні ворота підловив «Колос» на невдалому виході у п’ять польових, а Олег Шахраюк, попередньо випробувавши на міцність бокову стійку, забив дуже гарний гол головою після швидкого вкидання свого голкіпера – 2:0!

Радість прихильників «Атлетіка» на трибунах не вщухала, і затихнути їх не змогли змусити під час своїх гольових нагод Роман Веселуха та Олександр Ващук. У середині тайму здалося, що гравці з Олики таки доведуть матч до перемоги – хороші удари Тимофія Денисюка та Станіслава Супруна ледь не стали гольовими. Однак, «Колос» недарма вважається однією із найбільш непередбачуваних команд волинського футзалу – ось і цього разу його гравці зуміли вибратися із неприємної ситуації буквально з останніх сил. Спочатку навісну передачу свого партнера по команді головою замкнув Олександр Ващук, а ще за три хвилини Юрій Чепура вдало зіграв на добиванні, з гострого кута буквально прошивши голкіпера «Атлетіка» – 2:2! Команди продемонстрували чудовий поєдинок в режимі «баш на баш» з постійними швидкими атаками та цікавими атакувальними рішеннями, а фінальний свисток так і не виявив переможця першого матчу – бойова нічия залишає на десерт уболівальникам протистояння вже у матчі-відповіді!