Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Кузнєцов Д.




Про гру:

Цікаве протистояння суперників, які зустрічалися між собою в останньому турі регулярного чемпіонату. Тоді гравці «Неріса» здобули вольовий успіх та застрибнули на бронзовий п’єдестал змагань, тож цього разу підопічні Віктора Абрамчука були налаштовані на реванш.

Після невеликої розкачки «рятівники» досягли свого – Антон Капаєв у гарному стилі розхитав опонента та невідпорно пробив у дальній нижній кут воріт Віталія Захарчука – 0:1. Відповідь від «зелено-жовтих» була ще гарнішою – після розіграшу штрафного м’яч дістався ще одному майстру чудових голів Богдану Гринчуку, який змістився у правий бік та потужно вистрілив метрів з 12-13 у ближню дев’ятку воріт Олександра Лещука! В такій напруженій грі все мін вирішити будь-який гольовий момент, однак Антон Капаєв з «Рятівника» та Михайло Зданевич з «Неріса» свої моменти так і не реалізували, тож паритет у рахунку зберігся й на другий тайм.

А після перерви результативно вдалося зіграти саме гравцям «Рятівника». Спочатку свою команду вивів уперед після розіграшу кутового Олександр Якимчук, а в середині тайму контратаку «Надзвичайників» точним ударом завершив Андрій Мельник – 1:3. У «авангардівців» гольових моментів до фінального свистка вистачало – з нормальною реалізацією можна було врятувати ще два таких матчі. Утім, якимось дивом «зелено-жовті» свої моменти так і не забивали, а на передостанній хвилині поєдинку Гринчук розстріляв бокову стійку воріт суперників. Заради справедливості відзначимо, що й «Рятівник» мав свої шанси закрити гру, однак Капаєв та компанія вибачали суперників навіть ударами повз порожні ворота. У підсумку, свисток зафіксував перемогу «Рятівника», однак можна не сумніватися, що «авангардівці» докладуть надзусиль, щоби таки відіграти для себе путівку до півфіналу Вищої ліги чемпіонату Волині.