Гра


9: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Кузнєцов Д.




Про гру:

В останньому турі регулярної першості «модернівці» залишили яскравий «Колос» без бронзових медалей, тож до протистояння із потужними «Хліборобами» підходили з позитивним настроєм.

Утім, з перших хвилин звітної гри планка цього настрою в номінальних гостей поступово падала. Здавалося, справжнє розчарування у «Модерна» було після нереалізованого виходу віч-на-віч Максимом Бортником, але вже за якісь секунди Владислав Гаврилюк протягнув «кулястого» по правій бровці та викотив на Юрію Шаулу, який момент без питань реалізував – 1:0. Далі – більше: Дмитро Бурковський, підхопивши м’яч, потужно вистрілив з ходу прямісінько у кут воріт, а Шаула заробив пенальті, який переконливо реалізував Михайло Байбула, довівши розрив до розгромного. Атмосфера в матчі розігрівалася, а до завершення тайму гравці «Теремно хліба» ще й заробили два дабл-пенальті. Щоправда, ані голкіпер «Хліборобів» Дмитро Ольшевський, ані той-таки Байбула десятиметрові удари не реалізували. У номінальних гостей двічі міг забивати Дмитро Рябіїк, однак «розмочити» голкіпера суперників так і не зумів. А от Максим Ядловський потужним пострілом увігнав м’яч в самісіньку дальню «дев’ятку» воріт Андрія Купрійчика – 4:0!

Ще один гарнющий гол «червоно-жовті» забили на початку другого тайму – цього разу Роман Іваницький розстріляв ближній кут воріт «Модерну» після розіграшу кутового. Без повного кадрового складу підопічні Андрія В’юника намагалися організувати щось у відповідь, однак недільний вечір був повністю за суперниками, які марнували разючі контратаки. А під кінець зустрічі вони продемонстрували справжню ефектність та розмаїття своїх атакувальних варіацій. Спочатку вихід віч-на-віч реалізував Ядловський, а потім гравці «Теремно хліба» гарно розіграли п’ять польових, а голкіпер Дмитро Ольшевський віддав точний гольовий пас на Шаулу – 7:0. Як не старалися «модернівці» з останніх сил бодай чимось відповісти опонентам, до завершення матчу вони лише пропускали – спочатку свій гол після шикарно розіграної комбінації забив Владислав Гаврилюк, а Юрій Шаула гарним ударом п’ятою оформив хет-трик та встановив підсумковий рахунок матчу – 9:0. «Теремно хліб» морально, мабуть, готується уже до півфінальних поєдинків – лише диво може допомогти суперникам відіграти таку величезну фору в другому поєдинку.