Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

В найцікавішому матчі 8-го туру «регулярки» між командами «Іква-2» та МФК «РадиМо» після перерви за рахунку 2:2 «річники» після штрафного у виконанні Павла Ліщука вийшли вперед, а за хвилину Іван Ярмолюк пробив голкіпера млинівців та відновив рівновагу – 3:3. В цікавому та безкомпромісному поєдинку, де навіть статистичні показники були рівними (удари по воротах – 14 на 14, удари в створ – 9 на 9 та сейви – 5 на 5), шальку терезів успіху на бік команди «РадиМо» на останній хвилині схилив автор дублю Владислав Скулинець. Мінімальна перемога 4:3 дозволила «молочникам» покращати позицію в турнірній таблиці, а «Іква» після поразки виключилася із золотої гонки, фінішувавши третьою.

Від останньої зустрічі суперників пройшло лише два тижні часу, а тому претенденти за звання Абсолютного чемпіону без розкачки взялися до футзальної справи і герой попереднього поєдинку Владислав Скулинець через дві хвилини після початку гри ударом з правого флангу рахунок відкрив – 0:1.

Темп відразу зріс, але й кількість браку суттєво зросла. Формально млинівці мали територіальну перевагу, але «молочники» гостро контратакували. Один з таких випадів завершився двоходівкою, яку захист «Ікви» стараннями польових та голкіпера Сергія Гузоватого практично відбив, але другим темпом Богдан Лопоха таки переправив «селект» у сітку та подвоїв результат. Рахунок 0:2 зберігся до самої перерви, а з подій першого тайму варто відмітити вилучення на трибуну СК «Арена Спорт» керманича «річників» Сергія Вишневського, який надто емоційно реагував на рішення бригади арбітрів.

По перерві «Іква» великими силами пішла вперед, намагаючись відіграти бодай один м’яч, але МФК «РадиМо» продовжив гру від оборони і намагався збивати темп (гравців також збивали)), не забуваючи в один два дотики доставляти м’яч у лінію атаки. В одному із таких епізодів «молочники» на практиці реалізували дію футзального постулату «не забиваєш ти – забивають тобі», коли вийшли вдвох на кіпера номінальних господарів, але втратили м’яч і дозволили супернику організувати швидку відповідь, де Андрій Старушкевич не схибив -  1:2. А ще за кілька хвилин ситуація повторилася і Олександр Рудик після стрімкої багатоходівки рівновагу відновив. Бойова нічия 2:2 стала своєрідним анонсом наступного протистояння, що відбудеться рівно за тиждень.