Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Є./Герасимчук В.




Про гру:

Безумовно це була центральна зустріч туру у Четвертій лізі. Зустрічались лідери Регулярного чемпіонату. «Бус Маркет» впевнено займав першу позицію, та був налаштований зберегти її та вибороти «золото» «регулярки». «Медальні завдання» також були і у хлопців з Рівненщини. Команда знаходилась на «бронзовому» третьому місці, і як мінімум не хотіла його втрачати. Отож численні вболівальники очікували побачити цікаву та змістовну гру.

Поєдинок розпочався дуже жваво. З перших хвилин команди кинулись в атаку, і одразу фортуна посміхнулась «Бус Маркету» та Василю Шишці, який ТРИЧІ!!! зумів вразити ворота суперника вже в дебюті гри, та показати величезну налаштованість команди саме на цей поєдинок.

Після такого супер початку лідери ліги дещо збавили оберти, чим скористався Олександр Згоранець, який дальнім ударом забив дещо курйозний м’яч.

Друга половина розпочалась дуже активно та цікаво. Суперники обмінювались швидкими атаками та цікавими комбінаційними діями.

Та летів дорогоцінний час, а «шкіряний» вперто не хотів влітати як в одні, так і в інші ворота. На заваді цьому ставали захист та воротарі команд. Так як зустріч була дуже запеклою вже в середині тайму у «аграріїв» стало шість командних фолів, чим вдало скористались «бусмаркетівці» вдало пробивши дабл-пенальті. Та «Хавест» не збирався здаватись. На двадцять другій хвилині Андрій Юхимюк скорочує рахунок, і почалась справжня «заруба». Опоненти не жаліли ані себе, ані суперника, «стелячись» під кожен м’яч.

На останній хвилині Андрій Юхимюк зумів скоротити рахунок до мінімуму, та на більше «аграрії» не спромоглися. Отже перемога «Бус Маркету» та золоті медалі команди в «регулярці».