Гра


1: 5

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Є./Тучкевич А.




Про гру:

Ось і підходить до свого логічного завершення чемпіонат Волині сезону 2019/2020 років. Четвертою грою цього останнього туру у Четвертій лізі була зустріч між «Теремно Хліб» та «Респектом». По різному у турнірній таблиці підійшли команди до цього двобою.

«Респектівці» знаходились на другому місці у турнірці, і ще мали шанси у разі перемоги наздогнати лідера – «Бус Маркет». Натомість у їхнього опонента були невеликі шанси на попадання у зону плей-офф. Колектив з трьома перемогами перебував на десятій сходинці дивізіону і лише при певному розкладі міг претендувати на це місце.

Гра розпочалась обережно. Колективи не «форсували подій», та намагались за допомогою контролю м’яча заволодіти ініціативою. Такі справи продовжувались до середини тайму, коли «біло-сині хорвати» змогли влучним ударом Івана Сидорука відкрити рахунок у зустрічі. В подальшому продовжилась така ж гра, з контролем м’яча командами, та на жаль більше м’ячів у першій половині глядачі так і не побачили.

Така мінімальна перевага не влаштовувала «Респект», тому другу половину вони почали дуже активно, і за одну хвилину Павло Балас зумів двічі вразити ворота суперника.

Маючи таку комфортну перевагу номінальні гості дещо збавили оберти, чим одразу скористались опоненти. Олександр Остапов зумів дещо скоротити рахунок, та подарував «пекарям» надію на успішне завершення гри. Та всі надії теремнівців перекреслив Артур Шум та Андрій Тучкевич, які зуміли відзначитись, та практично зняти всі питання на рахунок переможця цієї гри.

В подальшому суперники просто догравали зустріч, а «респектівці» залишились дивитись поєдинок «Бус Маркету», в якому вирішувалась доля «золота» «регулярки».