Гра


6: 3

Удари по воротах:

16
:
12

Удари у рамку воріт:

11
:
6

Сейви:

3
:
6

Фоли:

9
:
3

Гоза Руслан, Бугайчук Сергій, Жрибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Кузнєцов Д.




Про гру:

«Юність» у випадку перемоги могла повернути собі восьму сходинку та місце у плей-офф Другої ліги. Утім, цікава команда «УГОДників» (даруйте, що так вперше і востаннє дослівно перекладаємо назву команди «Traders») мала свої погляди на звітну гру та хотіла завершити регулярний чемпіонат перемогою.

Початкове затишшя у матчі перервала шоста хвилина та гол Дмитра Оляницького із «Traders» після розіграшу кутового. Тут же розвинути перевагу господарів майданчика міг Сергій Трофимчук, однак не переміг у дуелі голкіпера суперників. За це уже на 9-й хвилині Ігор Соломко покарав «Трейдерс» потужним ударом зі штрафного та зрівняв рахунок у грі. Утім, на перерву номінальні господарі таки знову пішли з перевагою – Едуард Войтюк забіг у вільну зону і елегантно в дотик перетворив у гол закидання партнера по команді – 2:1.

Після перерви гравці «Трейдерс» піймали справжній кураж в атаці. Спочатку класно розібрався в ситуації та пробив точно у нижній кут Вадим Семенович, потім він же роздав декілька потенційних асистів, реалізував один із яких лише Дмитро Оляницький. А Едуард Войтюк, не перетворивши у голи декілька виходів віч-на-віч з голкіпером «Юності», у підсумку таки скористався далеким виходом воротаря з рамки та точно пробив у порожні ворота – 5:1. Гості одразу ж заробили пенальті, який реалізував Андрій Случик, однак уже за хвилину Артем Пашківський із Сергієм Трофимчуком реалізували вихід удвох на голкіпера – 6:2.

Інтрига в матчі могла остаточно вмерти на 21-й хвилині, коли Вадим Семенович ледь не забив «красу туру», прокинувши поміж ніг одному захиснику, обігравши іншого, «заморозивши» на паузі голкіпера та пробивши… у стійку з декількох метрів. А от відродити її «жовто-чорні» таки могли, адже мали достатньо моментів для того, аби зрівняти рахунок. Утім, Андрій Случик не реалізував ще один пенальті, Ігор Соломко не зумів переграти Олександра Шпарука із десяти метрів, і лише Сергій Кулюк з гри зумів встановити підсумковий рахунок матчу – 6:3. «Юність» змагатиметься відтепер за «Солодкий кубок», а «Traders» у чвертьфіналі Другої ліги зійдуться із «Joma-Луцьк».