Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

З огляду на всю історію футбольно-футзальних  протистоянь між друзями-суперниками очікувати «товарнячка» у звітному поєдинку було й годі розраховувати. Дербі є дербі, і місця команд в турнірній таблиці тут до уваги не беруться. Хіба що відсутність через  перебір карток у складі «будівельників» досвідченого Ігоря Махнюка та креативного Михайла Зайчука дещо знижувала бойовий потенціал господарів та шанси на перемогу.

Лише 39 секунд знадобилося члену клубу волинських бомбардирів Валентину Кривицькому аби вивести гостей вперед у рахунку. Забитий м’яч оживив гру і суперники стали діяти більш розкуто. «Будівельники» великими силами атакували ворота «Вотрансу», але Роман Перлов діяв впевнено, а в одному з моментів навіть заставив аплодувати трибуну СК «Арена Спорт» після ефектного сейву. А на 9=й хвилині рахунок подвоївся після того, як на ударну позицію вийшов Євген Котюн. Його удар низом з лівого флангу виявився невідпорним – 0:2.

Ігрова перевага «транспортників» відчувалася до самої перерви, але за хвилину до сигналу на відпочинок атаку правим флангом у фірмовому стилі завершив «сантехмонтажник» Олександр Неделюк. За рахунку 1:2 суперники відправилися на «перезагрузку».

На початку другої половини гри суперники обмінялися небезпечним пострілами у виконанні Олександра Неделюка та Павла Рибковського двічі, а далі продовжили обмін наступами у різноманітних швидкісних режимах. На початку другої третини гри Олександр Неделюк дивом не відправив «селект» у сітку воріт після відбитого затяжного штурму господарів. А далі «ЛСТМ» звично набрав 5 фолів та став діяти дещо обережніше. В одній з атак «транспортників» Артур Волошин обіграв захисника з голкіпером та відправляв круглястого в порожні ворота, але активний Олександр Неделюк і тут встиг у карколомному стрибку в підкаті вибити м’яч на кутовий.

В останній третині поєдинку глядачі змогли побачити дабл-пенальті у ворота «будівельників», який не реалізував досвідчений Павло Рибковський. А ось його молодий візаві з «ЛСТМ» Дмитро Горщарук на 27-й хвилині головою забив гол-номінант та надихнув партнерів по команді на нові спортивні подвиги. За 2 хвилини з невеличким до фінального свистка Олександр Неделюк оформив дубль та вивів господарів вперед – 3:2. Ще за хвилину «вотранс» пішов у наступ з 5-м і вимусив всьоме порушити правила господарів. Другий дабл-пенальті взявся виконувати Олександр Ніколайчук, але так само невдало. Закон про не забиваєш ти – забивають тобі спрацював за секунди, коли Олександр Неделюк через весь майданчик відправив «селект» у порожні ворота. Всі намагання «транспортників» врятувати гру виявилися марними.

У плей-офф на «Вотранс» чекатимуть земляки з ФК «Любарт», котрі добре пам’ятають поразки на старті сезону – 3:4 в 1-му турі та 1:3 в 1/8-й Кубку Волині. Так що у найближчу суботу на глядачів в СК «Арена Спорт» чекає цікаве луцьке дербі.