Гра


0: 1

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков С.




Про гру:

Проста математика та аналіз цифр здобутків команд за вісім турів «регулярки» давали розуміння факту – у разі перемоги «тепловиків» над ФК «Мар’янівка» з різницею у три, або більше м’ячів, та за умови поразки «Олімпа» від «Ікви» зачепитися за вісімку учасників плей-офф. Можливість зрівнятися за очками та спробувати застрибнути в останній вагон «абсолютки» надихнув підопічних Ярослава Русина до спортивної звитяги і лучани з перших секунд пішли у наступ. Щоправда, «волинські хорвати» не стали тиснутися до воріт і на кожний випад лучан відповідали своєю атакою. Під емоційні підказки Сергія Магери на 5-й хвилині комбінацію партнерів у карній зоні господарів розсудливо завершив ветеран клубу Василь Грель.

Гольова подія остаточно розкрила гру. Події розгорталися з калейдоскопічною швидкістю і м’яч взагалі не затримувався у середній частині майданчика. Моменти годі й перераховувати, але «селект» більше у рамки не потрапляв і на відпочинок колективи пішли за мінімальної переваги гостей.

По перерві швидкості у матчі ще збільшилися, як і кількість єдиноборств. Завирували емоції. Особливо на другій хвилині другого тайму, коли на думку Дмитра Бабюка рефері не достатньо покарав порушника «тепловика», котрий «відірвав» йому ногу. На щастя кінцівка залишилася на задуманому природою місці, що дозволило кращому гравцю матчу активно працювати з м’ячем на паркеті СК «Арена Спорт». Луцькі виконавці Роман Онищенко та Олександр Круліковський в останній чверті гри могли вразити ворота ФК «Мар’янівка», але гравцям відверто бракувало точності. Так само, як і Олександру Шавала, котрий зумів відірватися від захисників і практично переграв кіпера, але «селект» пролетів повз стійку.