Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Крачунова А./ Корпош Р.




Про гру:

 

Досить цікавий та непередбачуваний матч за три залікові пункти очікував на численних глядачів недільних матчів.

FC KaDar до останнього веде запеклу боротьбу потрапляння у призову трійку, ФК Пірванче лише у разі перемоги мало б теоретичні шанси на призи. З незрозумілих причин, на важливий матч у представників виробників взуття не було голкіпера і місце у рамці зайняв один із героїв та ковалів сенсаційної перемоги над FC Respect-2 Сергій Мороз. Варто відзначити досить вдало Сергій діяв у рамці та ще майстерніше починав атаки своїх партнерів вдалими закиданнями. Уже на сьомій хвилині одна із атак завершилася взяттям воріт суперника – точним ударом Відзначився Олег Тучак. Проте червоно-чорні довго в боргу не лишалися і вже на 11-й хвилині Давид Корнійчук своїм дриблінгом заплутав усіх та зрівняв цифри  на табло.

Другий тайм проходив у подібній манері і кожен з опонентів чекав на помилку суперника. У середині тайму серія ударів та добивань таки завершилася голом – знову своє прізвище до протоколу заніс Олег Тучак. Однак герой поєдинку допоки залишався в тіні… На останніх секундах поєдинку кадарівці трішки перестаралися із заробили шостий фол. Сергій Мороз удар із 10-метрової позначки взяв і залишив свою команду у претендентах на медальний залік. Важка і важлива перемога біло-чорних!

Червоно-чорні уже відчули відсутність свого лідера Івана Костюка та в передчутті КДК, після знатного суботнього «махачу», на останні ігри можуть лишитися ще декількох гравців…

Гравці матчу:

Сергій Мороз – FC KaDar

Корнічук Давид – ФК Пірванче