Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Герасимчук В.




Про гру:

 Зустрічались лідери перегонів у Другій лізі. «Акцент» - єдина команда Регулярного чемпіонату Волині, яка ще не знала гіркоти втрати очок у цьому сезоні, то ж прагнула і далі перемагати. Також у разі перемоги «акцентівці» достроково, не залежно від результатів останнього дев’ятого туру займали перше місце у своїй лізі і були настроєні це зробити саме у цьому двобої, перемігши свого прямого переслідувача, в якого ще були шанси зайняти «чемпіонський трон» «регулярки». Але для цього острожецьким футзалістам потрібно було будь-що перемагати, та надіятись на «осічку» «Акцента» в останньому турі.

Не встигла годинникова стрілка зробити і хвилинного оберту, а лідери дивізіону вже повели у рахунку. Вдалось це зробити Роману Кроту. Такий «холодний душ» на початку гри дещо спантеличив острожецьких футзалістів, і їм знадобилось трохи часу щоб прийти до тями після такого невдалого старту.

Та з плином  ігрового часу гра дещо вирівнялась. «Камазівці» зуміли провести декілька супернебезпечних атак, одна з яких привела до м’яча Олега Юрчука, та до цього був ще один м’яч Романа Крота, так що на перерву команди пішли з мінімальною перевагою «Акцента».

Такий рахунок цілком влаштовував чорно-червоних, то ж другу половину команда розпочала з оборони власних воріт та швидких контратак. І це їм блискуче вдалось. Герой зустрічі Роман Крот робить хет-трик у грі та ставить опонента у дуже складне положення.

Слід віддати належне «Камаз-Агро». Колектив не склав зброї, та продовжував боротись до кінця. Віталій Колядич та Дмитро Перванчук зуміли зрівняти рахунок. Та в цей день феєрив Роман Крот, який забив четвертий переможний м’яч для своєї команди.

Перемога «Акценту» та стовідсоткове очкове чемпіонство команди у «регулярці»!