Гра


0: 4

Удари по воротах:

26
:
30

Удари у рамку воріт:

8
:
14

Сейви:

10
:
8

Фоли:

7
:
8

Хомич Олена, Журибіда Володимир, Леончук Олександр




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Герасимчук В.




Про гру:

 Різні завдання ставили перед собою суперники. Якщо для «крошівців» ця гра мала дуже велике значення у боротьбі за один з комплектів нагород Регулярної першості, то у переспівчан головна локальна мета на два останні тури, - попадання у плей-офф «регулярки». А для цього їм вкрай важливо  перемагати, тому що суперники «дихають у спину», і будь-яка втрата очок може стати фатальною у вирішенні цього завдання.

Як личить команді що знаходиться у верхній частині турнірної таблиці, «Крошу» одразу пішли в атаку та зусиллями Вікентія Голішева змогли відкрити рахунок. В подальшому колектив прагнув розвинути свій успіх. Моменти були як в них, так і в їхнього опонента, та вдалось це зробити в першому таймі лише «крошівцю» Роману Павловею, так що на перерву номінальні гості пішли з перевагою у два м’ячі.

Змушені відгріватись другу половину переспівчани кинулись вперед роблячи фоли на команді опонента яка контратакувала, що привело до п’яти командних фолів вже на другій хвилині тайму, що у футзалі буває вкрай рідко.  Це змусило зупинити їх «запальний пил», чим вдало скористались «крошівці» та м’ячем Олександра Левчука практично зняли всі питання на рахунок переможця цієї гри.

Завершив впевнено перемогу своєї команди Вікентій Голішев, який зробив дубль в зустрічі.