Гра


0: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Герасимчук В.




Про гру:

 Перед цим туром суперники знаходились поруч у турнірній таблиці, ділячи між собою четверте та п’яте місце, то ж ця гра як кажуть була за шість очок.

«Атовці» у разі перемоги взагалі попадали у «медальний розклад» «регулярки», то ж на зустріч команди виходили дуже настроєні та мотивовані. Початок гри був дуже обережним. Команди в першу чергу намагались «зацементувати» свої ворота, граючи за принципом «головне не пропустити, а свій м’яч ми завжди заб’єм». Та летів дорогоцінний час, а м’ячів все не було. Ось так і закінчилась перша половина зустрічі, - з нічийними нулями на табло.

Друга половина розпочалась уже жвавіше. Було видно прагнення кожної з команд йти вперед та першими відкрити рахунок. Та бракувало точності та «фарту» у завершальній стадії. Пройшло більше як половина другого тайму перш ніж глядачі побачили  м’яч. Вдалось це зробити «традесцю» Артему Пашківському, що змусило команду «Волинь АТО» всіма силами бігти вперед відіграватись.

Та вдало діяв захист та воротар біло-червоних, які зводили нанівець  всі зусилля «атовців». Ось так, з мінімальною перевагою для «Традеса» і закінчилась ця гра, яка дозволила обійти у турнірній таблиці сьогоднішнього свого суперника.