Гра


8: 2

Хронометрист / Делегат:

Дудка Д./ Онищук Ю.




Про гру:

 З самого початку матчу було зрозуміло, що номінальні господарі майданчика налаштовані лише на перемогу. Чергова атака все-таки увінчалась успіхом, Олег Шерейко прицільним ударом відкриває рахунок у матчі. За кілька миттєвостей подвоює рахунок у матчі Олександр Савчук, якого колеги «вивели» на пусті ворота і він не схибив 2:0. Гості ж старались давати гідну відсіч. І це їм вдалось зусиллями Назара Стасюка, який вдало завершив комбінацію своїх партнерів. Пролунав суддівський свисток і команди пішли на заслужений відпочинок.

Після відновлення гри любешівці «взялись за старе», але ще з більшим натиском на ворота суперника. «Червоні» плели мережива біля воріт суперника, а «дежівці» захищались. Але дива не сталось, спочатку Олег Шерейко розписався у воротах Владислва Губи – 3:1 та оформив «дубль». А згодом, як то кажуть «посипалось». В ігровий протокол матчу свої прізвища вписали також: Анатолій Хрупчик, Олександр Крисько оформив «дубль», Микола Михалик та Єгор Черевко. На це все гравці ФК «Дежа» зуміли відповісти ще одним голом у виконанні того ж Назара Стасюка, який швидко зорієнтувався поблизу чужого карного майданчика і потужним ударом ввігнав «селект» у сітку воріт.

Впевнена перемога «Прип’яті» ще дозволяє поборотись за призові місця у «регулярці», але все вирішиться у останньому турі.