Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Ховайор Т./ Онищук Ю.




Про гру:

 У звітному матчі восьмого туру  Регулярного чемпіонату Волині у Третій лізі судилось зустрітись командам «Olam-Kesef Sport» та «Ротан плюс». Команди гру розпочали досить обережно, шукаючи слабкі місця суперника. Впевненіше виглядали номінальні господарі майданчика, підтвердженням цьому були гострі атаки та більше володіння м’ячем.

Після чудової багатоходівки  «оламівців» суперники «забули на дальній стійці» Сергія Левчука, який і замкнув простріл 1:0. Досить непогані моменти мали «ротани». Здавалось, що гол не минучий, але в гру вступав досвідчений голкіпер рівенчан, який демонстрував дива реакції та взірець справжньої воротарської майстерності, не дозволивши «шкіряному» порапити у сітку. Пролунала сирена та суддівський свисток, які сигналізували про завершення першої половини зустрічі.

Трішки перепочивши, порадившись та перевівши подих команди вийшли на другий тайм. Після невдалої атаки острожчани отримали «контру», голкіпер ФК «Ротан плюс» швиденько викинув на вільного партнера, яким виявився Олександр Хамула, виграв силову боротьбу у опонента пробив прямісінько під стійку та зрівняв рахунок 1:1.

Друга половина зустрічі проходила в обопільній боротьбі та на зустрічних курсах. Жодна з команд не хотіла поступатись, але чисельна перевага лави запасних господарів та своєчасні заміни - під кінець гри дали свої девиденти.

Ігор Єпіфанов – гравець «бульдогів» скористався помилкою суперника та отримавши м’яч у чужому штрафному холоднокровно пробив по центру воріт та вивів свою команду вперед 2:1. Гравці «Ротан плюс» ринули вперед відігруватись, але в атаці нічого у них «не клеїлось», а навпаки прикра обрізка на чужій половині поля призвела до контратаки, яку реалізував Раван Гаджиєв та поставив жирну крапку у цьому протистоянні 3:1.