Гра


2: 6

Удари по воротах:

13
:
15

Удари у рамку воріт:

8
:
10

Сейви:

9
:
8

Фоли:

7
:
2

Хомич Анатолій, Мельник Олег, Хомич Олена




Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

 Відразу дві харизматичні команди ліги зійшлися у календарному поєдинку Регулярної першості в Першій лізі обласного чемпіонату. В ролі господарів паркету СК «Арена Спорт» виступав ФК «Мар’янівка», котрий на звітну зустріч прибув із своїм очільником Сергіє Магерою, якого так не вистачало минулих вихідних. Особиста присутність керманича «волинських хорватів»  відразу додала шарму протистояння. Тим більше, що у суперниках «картата тих в ролі номінальних гостей був  FC «Respect» - колектив доволі молодий, але з переможними традиціями та причепурений жовтою майкою лідера в турнірній гонці «регулярки». Втрачати очки лучанам було категорично заборонено, адже в 9-му турі на них очікує ФК «Топільно», який в звітному турі на характері обіграв потужний МФК «Гранітбудексклюзив».

З перших хвилин зустрічі під дзвінки поради та зауваження Сергія Магери на паркеті СК «Арена Спорт» завирували пристрасті та розгорнулася чоловіча боротьба у кожному епізоді. Глядачам на трибунах нудьгувати не доводилося – події на майданчику розгорталися з калейдоскопічною швидкістю. Через п’ять хвилин після старту гри тренерський штаб ФК «Мар’янівка» взяв тайм-аут і за мить рахунок у матчі було відкрито. Ніхто з «червоно-білих» не зустрічав «респектабельного» Андрія Шевчука, котрий наблизився до воріт господарів та невідпорно пробив – 0:1.

Через кілька хвилин рахунок міг зрівнятися, але «волинські хорвати» у контратаці під час виходу вдвох на порожні ворота не зуміли переграти кіпера «поважних».  Далі ще кілька небезпечних атак у виконанні господарів майданчика, в яких виконавцям відверто не щастило. А ось гравець лучан Юрій Соломатін в гольовому моменті розібрався на 100% і підбив підсумок першої половини гри.

Після відпочинку лише 19 секунд знадобилося FC «Respect», аби зробити вагому заявку на заплановану перемогу. Забивний Богдан Мізюк забив втретє, а ще за мить рахунок став 0:4, коли Ігор Кедик завершив швидку атаку лучан. З переможцем в двобої все стало зрозумілим, а решта ігрового часу перетворилася у відпрацювання ігрових моделей для наступних матчів сезону. Статистичні показники матчу змінилися на 23-й хвилині коли Богдан Зінгель за гри з п’ятим польовим збільшив перевагу «блакитник» до переконливих 0:5. Далі стався дубль у виконанні Богдана Мізюка та гол у відповідь за авторством Вадима Шостака на прізвисько Валера. Ще один гол записав на свій рахунок Богдан Марищук. «Поважні» зберігають лідерство і готуються до «золотого» матчу.